Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reningen.

När allt kommer omkring
När livet vänder
Och blir till nytt syre
När det fula blir vackert
Där tankarna befrias
Och hjärtat renas.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-02 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP