Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar och moral

När pengar eller ägodelar kommer med i spelet;
förlorar moralen sin heder




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-02 17:48



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
När moralen värderas efter sin vikt i guld är den inte mycket värd.
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP