Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryss



Gryning
söndagsmorgon
och månsken och storm
fosterlandet
och utredningar
akter
Gryning
söndagsmorgon
och månsken och storm




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-06-02 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP