Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varenda nollåtta förstår nog vad som åsyftas här. Tillhör "Ruiner".


Arenan


Snabbt for den bort
med de grävande händerna
minnenas plockare
samlandets samlare

Fåtöljer, stängsel
ja, till och med gräskokor
lades i kassar
bars bort av de lyckliga

Fotbollen rullar nu
närmare järnvägen
Jublet begraver
den en gång så älskade.



1/6 2022




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-02 21:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag är ingen noll-åtta, men jag minns att det var någon fotbollsarena som blev ruin eller hur det var. Och folk samlade träbitar (för senare tillbedjan?)…
2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP