Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnet känner

Ta tillbaka det vackra i sinnet

Låt själen få känna frid

 

Låt fåglarna sjunga sina drillar 

Låt fjärilar flyga från blomma till blomma 

Låt stjärnorna och månen lysa upp natten

Låt regnet som faller rena själen 

 

För det är det vi behöver när sinnet är tungt

Och själen gråter av ensamhet 

 

Ett ljud i mörkret

Ett tecken på att man är på rätt väg 

Ett litet uns av hopp när tvivlet är stort

Ett bevis på att inte  vara ensam 

 

Vi önskar få fylla hjärtat 

Ty sinnet är en känslig sak

 

 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-03 06:24



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärda ord. Fint skildrat
2022-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar om olika sätt att få lugn och ro.
2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP