Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärseld



Statist
i den jämnt fördelade
nakenheten
graderingarna finns
och temperaturen
penslar och pennor
nakenheten bortforslad
penslar och pennor
Bortforslad
är tuppens kam
genom minnenas parad
Statist
graderingarana finns
och tempera




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-06-02 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP