Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namn

Jag läste mitt namn
med nya ögon,
såg livet formas
under varje bokstav
till något okänt
och uråldrigt välbekant




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 100 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-06-03 12:49



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bokstäver och namn är del av ett sammanhang. Stundtals skönjer man
nya perspektiv och ser och värderar saker på nytt sätt.
2022-06-07

  Orion93 VIP
djupt i linsen i mitt öga
Jag såg en ny mänsklig siluett.
ändrade jag mig
Eller linsens syn
Jag visste inte hur långt mitt avstånd var.
från bortom tiden
skickas med post
det såg ut som en målning.

Poeter registreras i sitt undermedvetna
De använder sina bibliotek.
Från skapelse till existens
Allt är inspelat där.
2022-06-03

  Kungskobran VIP
Varje bokstav i ditt liv betyder något
2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta