Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exalterad

Hon var alldeles plaskvåt!

Vår Pher hade cyklat som en galning för att förtälja följande för sina kamrater.

Föremålet för hans berättelse hette Gunhild, en söt och yppig tjej, som var ny i klassen.

Skolan hade precis startat höstterminen och det var strålande väder.

Hon var alldeles plaskvåt ... av allt badande sa Pher och torkade svetten ur pannan.




Fri vers av Björka
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-03 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka