Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ensamma vandraren



i septemberglöd
ärgade koppartoner


rävens klagosång




Bunden vers (Haiku) av frostyran
Läst 1147 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-08-04 12:00



Bookmark and Share


  peoesson
jag ylar och ryser på samma gång, hösten kondenserad så exakt!
2007-08-02

  Thommy
Väcker många tankar dessa tre meningar, gillar ärgade koppartoner, fortsätter fundera på sammanhanget.
2007-03-16

  Mikael Lövkvist
Brilliant!
2006-12-25

    NoMi F
Vacker haiku
Grattis till utnämningen
2006-08-04

  Agnes
Bokmärks direkt. Lyrik på hög nivå.
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran