Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En gång var Örjan med på ett anförande om typiska misstag i miner, gester och röstläge en föreläsare har för sig. Sedan kom en föreläsare som gjorde just de där misstagen, som för att exemplifiera pratet innan. Örjan ställde frågan men


Exemplet var inte ett exempel





Texten borde högläsas
inför klasser en
morgon i aulan,

då det finns
plats för 300
åhörare där. För

övrigt anser jag
att aulan är
en för liten

plats, forum i
Rom är större
och de har

ståplats. När en
människa föreläser för
åhörare, det sökt

bantas ned till
en kvart numera,
eftersom 'de flesta'

kan lyssna ivrigt
om ämnet bara
ligger dem varmt

om hjärtat, i
ungefär arton minuter.
Men en sambo

slutar gärna höra
på redan efter
en sju röda...




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-11-27 19:47



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
.. ack vi sambon - var hör vi hemma?
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP