Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Javisst

Ett vaket synfält som sker med mera öppna former av kärlek, detta är det nyaste byggandet som livet i oss alla släpper inom oss människor. Med nyansen av denna evighet och förgrunden i ett nyfiket minne, gavs oss att i princip alltid leva som om livets riktningar omsluter oss i ett enande på en mera omfattad världsgåva. Det glimtande ord i vilket himlavalvet skriver inom, ropet i öknen och Jesus Kristus i oss alla för evigt på vår sida i livets alla upptäckter. Det vi lärt oss är uppkomsten av en hjälpande vägbana, till en kommunikationsform där kärlek alltid serverar oss med nytt liv och mera byggande ord. Det som jag lärt mig så här långt är ett nytt byggande av Guds kärlek, som omkretsar i mitt centrala andetag. Upptäcker hur huvudet är levande och allting i Guds famn omsluts med mina delade ord, till en värld som inte ännu är redo.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-06-03 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP