Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att höra språket från


Napoli

Napoli är inte bara mat
Det är kultur och överlevnad

Vilket betyder fattigdom
Ödmjukhet, vänskap

Aldrig se mörkret
Utan att se framåt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-04 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano