Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


957.BREV:7 NATURE for eco-human

trasten är tyst
och tyst är dag...

behöver jag sommar,
våren är över...och
du är inte nära...

du har lovat att komma,
väntar...själv kan jag
inte...varma länder är
inte mina flyttfåglar,

bortom tröskeln är
väldoftande pollen
slår kvällar till
humlesberusning...

och natt! aromat
helt igenom

med sprudlande
operasångare,
koltrasten...

"berusad"
fast jag har aldrig
varit full...

och nu hoppar jag
in i tjärvatten

*där kärleks gryning
av morgondaggen
ska tvätta mina fötter*...
===
DN

Inte än officiellt i NATO och redan idag
2022/06/04_DERASS järnjättar 40st finns i våra
inte havsdjup, hittills lugna vatten.
ETT KORPKRIG sträcker ut sina muskler
för att ANFALLA SOLEN?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-04 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP