Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALT


Oron hovrar över pannan
jag hugar mig blundar en skugga
med vin

min innersta krets ligger stilla
inte helt men tillräckligt för att erbjuda
tillfälligt skydd

om du skulle skapa ett ordmoln vilket ord
förekommer mest gånger

jag
är störst

att det minsta alltid ska kräva en stor plats
som om utrymmet i sig avgör sanningshalten

hela ordhavet bildar ett hjärta
men om det slår står inte

svara du om jag
känns






Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-04 09:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ordhaveri inte kul
Men går väl att
Reda ut?
;)
2022-06-04

  Ulf Carlsson VIP
Funderar på rubriken. Skall den uttalas med öppet eller slutet "a"?
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP