Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slyplantage

Som en slyplantage

yster och vindsjungande

Röjsåg lurpassar




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-04 11:50



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Hotet gör effektfull entré i tredje raden.
2022-06-13

  BenGust VIP
Och yvig kan sly också bli.
Den vet att växa men då
vet röjsågen sin uppgift.
Funderlurig text.
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP