Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvinnors rädsla ser en


Farlig Man

I alla dom möter
Sorgligt att notera

Varför rädsla
Undrar om deras orsak

Nästan allt våld sker
I den närmaste kretsen

Så visst är deras homofobiska
Idéer solklara

Alltså rädslan för män
Frågan är vad kan männen ändra på




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-04 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano