Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utställning



kuber och korn
cylindrar
och klot
Museum 86




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-06-04 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP