Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkappan



En jordglob
snurrar i ett rum
ett ögonblick
En jordglob
snurrar i tiden
fortare och fortare
och tidsfaktorn:
Jätteödlor
långa svansar
och halsar
klumpiga fötter
konstiga fåglar flyger
och stämningar styr oss
in i den blå ballongen som är bunden
vid en knapp
Sommar
och ett tivoli
En jordglob
snurrar i ett rum




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-06-04 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP