Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedövande

runtom mig vaknar tystnaden
jag bärs av toner
av det som inte är
av splitter av ingenting
när jag ligger på soffan och ser
dagen skuren
min kammare

först sakta men sen allt snabbare
jag radar upp i fack
schsssss
alla väderstreck och breddgrader
allomfattande som atmosfären
en boll av tomhet
jag stillnar i
och frånvaron av ljudtecken
jag lever i






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-24 01:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gastkramande om tomhet
2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP