Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa


Resan lång
Sista anhalt kort
Levande
Bara ett andetag bort
Borta

Naturen
Inspirerade
Inhalerade liv
bland fåglar
småkryp
fjärilar

Din själ
längtade skönhet
längtade det skapade

Din själ
längtade ord
vackert sammantvinnade
i livets alla nyanser

Vänner
Bekanta
Familj
Möten
bar dig
på ömma händer
framåt
Aldrig mot slutet

Musik
Konst
Teater
Speglande livet

Inte sluta
Inte åldras
Inte fylla år
Betvinga livet
Inte köpa tågbiljett
till ändstation

Tåget slår mot rälsen
Dunkar fram som ditt hjärta
Kränger runt ett krön
Finns
Inte
Mer




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-06-05 00:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ömsint och vackert skrivet om en stor saknad.
2022-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt, varav hjärtat är fullt skriver pennan.
2022-06-10

  Solweig Jansson VIP
Din text får mig att gråta över min egen far, som också är borta. Väldigt fin text !
2022-06-07

  Kajan VIP
Ett porträtt, och ett avsked; värdigt och berörande.
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP