Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaprifolens doft

älskar att promenera
och bättre om vi är flera
har mycket att diskutera

vi kan också vara tysta
smyga under träd
springa genom gräs
huka under buskar
söka och finna örter

våra problem tonas ner
när vi insuper doften av kamomill
eller vadar genom ett hav av vallmo

sothönornas söta ungar
himmelens bulliga molntussar
ger perspektiv åt vårt liv

tomatröda skira blomblad smeker oss
ett otal färger leker framför våra blickar
kaprifolens doft omgärdar oss




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-05 01:18



Bookmark and Share


  Respons VIP
Din dikt är som ett naturbad för lugn, harmoni och verderkvickning!
2022-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att leva med öppna sinnen och ta vara på och njuta av dagen som är.
2022-06-06

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt som bejakar det underbara med sommaren! Att få uppleva den med alla sinnen, tillsammans.
2022-06-05

    Lena Söderkvist VIP
En lisa för själen, hela dikten.
2022-06-05

  Kungskobran VIP
Så fint, känner lukten av alla blommor i din dikt
2022-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP