Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du inte


Skapar

Blir det inget
Ilskan att inte skapa

Gör mig frustrerad
Men jag är lat

Men drömmen att lyckas
Finns kvar

Önskar uppmärksamhet
Kanske eller bli sedd

Framför allt att
Få uttrycka mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-05 05:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano