Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När det blev


Våldet Som löste

Jag slog en
Vänster uppercut

En högerkrok
En stol i huvudet

På mobbaren
Lärarna hyllade mig

Men ingen ingrep
Utom Rafiq matematik mannen

Jag var tvungen att reagera
För att andas




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-05 06:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mobbare ska ha sig.
2022-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano