Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnen


När min far slog mig

Pappa slog mig
Ibland, men om jag hann undan

Så var det lugnt
Sen slog jag tillbaka

Pappa ändrade attityd
Ändå så önskade

Jag hans uppmärksamhet
Med kärleken som följer




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-05 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano