Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot skrämselpropaganda och desinformation.


Överdödlighet utan koppling till Covid


Tyst och stilla har de indirekt erkänt att man palliativvårdade covidpatienter till döds och att respiratorerna inte var så hjälpsamma som man trodde.

Nu har vi en överdödlighet, som försäkringsbolagen känner av, bland unga och friska som tagit både tre doser och den så hjälpsamma fjärde dosen.

Ingen ser något samband.

Samtidigt så verkar det som att det finns ett "slumpmässigt" samband mellan ALLA vaccinationer och förhöjd dödlighet, så att vaccination alltid är en riskavvägning och som sådan kanske är bättre gjord av en veritabel expert (inte Aftonbladet/Expressen/SvT "expert") och inte första sosse man hittar.

För då blir det som på så många andra områden, man får inte lov att diskutera det man ser och hör, för det skulle kunna förstöra för "sanningen". När "sanningen" ifrågasätts av fakta då kommer politruken farandes med epiteten "konspirationsteori" och kanske även lite "nazzizm".

När det börjar bli så pass dags att verkligheten bara får diskuteras i rätta termer och på rätt plats så brukar det gå på två olika sätt: Antingen att man dör oförklarligt, som kvadrupelvaccinerade, eller att man vaknar upp och ifrågasätter. Men dock inte ifrågasätter precis allt! För det tycks att det stora flertalet ännu gillar våra inbillat trygga miljöer, med de mest livshotande "sanningarna" som grundval.




Övriga genrer (Kåseri) av Koloristen
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-05 07:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Undrar vilket djur som symboliserar sladdertackan?
2022-06-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Efter 100 dagars krig i Ukraina berättade Dumitru Medvedev, en tidigare rysk president och nuvarande vice ordförande i Moskvas säkerhetsråd, för det västerländska samfundet att de fyra ryttare som hänvisas till i den senaste boken i Nya testamentet där de redan har börjat resan . Det finns många tolkningar av de fyra hästarna i Uppenbarelseboken, men i princip anses de symbolisera pesten, kriget, hungern och döden.
2022-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag förblir ovaccinerad.
2022-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen