Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karaktär

Med envishet och god vilja
lyckas man någorlunda, men
som regel når man sällan målet
man strävar till. Ålder, hälsa,
mentalitet, social tillhörighet
är faktorer som ligger till grund.
Trots det så finner man i den
kategorin individer som förmår
att skapa en positiv attityd.
Det tyder på att mentalitet
har en avgörande betydelse.
Mentalitet är väl i huvudsak
karaktär och går att förändra
i positiv eller negativ riktning
beroende på hur livet gestaltar
sig. En positiv utmaning.




Fri vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-06-05 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström