Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


plasthandskar


Hänryckningens tid


Pingst
femtio dagar efter påsk

Hänryckningens tid

Blommorna
skyndar sig att blomma
trädens skott slår ut
i sin fulländning

Människor gifter sig
konfirmeras
och åker ut till sina lantställen

Jag färgar håret och
skriver en dikt
med plasthandskar

Pingst
om femtio dagar är allt över

Blommorna börjar vissna
och löven på träden
drar sin sista suck

Människor gör sig redo
för skolstart och arbete
sommarnöjet stängs igen
för vintern

Jag färgar ånyo håret
och skriver en dikt
med plasthandskar




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-05 20:14



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken fantastiskt somrig dikt.
Vill stanna kvar i denna tid.

Även färga håret på nytt!!

Gillar denna dikt!!
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP