Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddarsjäl


för min del får man gärna till fullo skattebefria kvinnans inkomster, men då är jag av nobel ätt, ej ovan vid frälse stånd

jag skulle faktiskt föredra, på alla så sätt
att kvinnan såges som helt frälst

divint fri, på alla de vis































Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-05 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando