Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Öga mot öga
med havet
där man släppt
sin själ lika fri
som en våg
på väg ut
till sina vänner,
glittrande
och spegelblank
av allvar och sol




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 98 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-06-05 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanning, enkelhet och frihet känner jag i denna text
2022-07-29

  Kungskobran VIP
Vad är frihet min vän
om du inte ger dig hän
2022-06-05

  Mats Kitok-Lundmark VIP
De flesta släpper nog sin själ fri vid havet. Det är väl det havet är till för?

"av allvar och sol" gillar jag lite extra.
2022-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta