Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks regn

 

Droppar av kärlek

Faller ned

Rör lätt kinden

Det finns hopp

I dropparna

En känsla

Vara betydelsefull

Känna värdighet

I stunder av

Ensamhet

Ge tröst mening

Gå ut ta emot

Regnet

Stryk bort

Tårarna

Låt glädjen

Sakta komma

Fylla dagen

Med att ditt inre

Får blomstra




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-06 10:35



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Hoppfull text som ringlar sig fram som en vacker flod. Jag vill också låta glädjen sakta komma...
Kram /Grubbelmia
2022-06-13

  Bibbi VIP
"Varen alltid glada!"
2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP