Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***En Nationaldag. ..***




Kommer inte av sig
själv,den måste om
-huldas och vårdas

Utan att några politiska
-partier försöker lägga
"rabarber" på den dan

Som när grannars
Ungar får se på,då
man själv äter mid
-dag med sina egna
välartade Barn!

Kom leverpastej
Kom kalles kaviar
Kom messmör och
Kom sill med dill o
färskpotatis samt
Kom därtill även
en skvätt akvavit

Men inte så mycket
så det stör

Och väcker upp
-märksamhet med
anstöt hos missun
-samma grannar.

För det gäller ju
att hålla färgen
i alla lägen och
läger

Även om man är

stolt Gul och Blå!


(utöver alla de andras
solkiga färger,lite som
i smyg,eller vad då?)




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-06 11:07



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ironi fattar jag texten som! Stina Oscarsson, skrev i SvD att Sverige-demokraterna inte förändrat sin ideologi ett dugg. De utgår från nationalismen, en nations gräns, som Stina anser vara en slumpartad konstruktion! Bild på Jimmie i folkdräkt!
2022-06-09

  Bodingen VIP
Heeeja Sverige! Är även den Motorhistoriska Dagen 6/6. Grattis till er båda!
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP