Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad

Ditt liv är en maskerad
Du är så väl broderad
Men spegeln kan inte ljuga
Så du kommer alltid att duga
Så öppna upp ditt hjärta
Släpp ut din smärta
Bara visa dom alla
Inget ska få dig att falla
Så gå inte i samma mönster
Ta bara ett annat fönster
Du är inget man kan glömma
Bara att fortsätta att drömma
Bara du vet vem du är
Alla den kärlek du bär
Sen om världen inte är var den en gång var
Så är du alltid lika underbar




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-06 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde