Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla, älska mig igen..


du bryter ner mig
även fast du inte rör mig
förgörelse
utan fingeravtryck

tårarna brinner
fräter mina kinder
smärta
med hopplöshet

din famn är mitt hem
vad är jag utan dig?
hemlös
utan livslust

men jag vill kämpa för dig
kämpa för oss
självmordsuppdrag
kanske lönar sig




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-06 19:46



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Lägg aldrig din själ i nån annans händer.
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP