Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan

Smärtan sågar
taggtrådsärr
under huden

Men det gör
ondare
att bedöva
den...




Fri vers av Seasons
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-06 20:59



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons