Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbarna skulle smaka som förr (Min kamp 2.22)

Sjätte juni

jordgubbar som inte smakar

just någonting, idag

firar (firar?) vi korallbröllop

35 år som gifta, ibland

när jag läser sånt jag skrivit

under åren som gått

kan jag inte fatta att

det är mina ord, det måste

vara skrivet av någon annan.

Men det var jag, det är jag

som önskar att jordgubbarna

skulle smaka som förr.

Det är bara att bita ihop

och andas, andas.

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-06-06 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP