Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fädernas spår


De som använder ordet socialrealism
Är oftast inte de som omfattas av den

Han talar fem språk och
Ändå är
Språket hans barriär

Alla de som har - är
Upptagna med vad de inte har
De tror att lycka är ny teknologi
De upptäcker att de är

Hudlösa i natten, när ingen ser på
Utlämnade inför evighetens öga
Skyddade från allt
Utom den svarta dimman som
Reser sig ur
Landskapet inuti

Som
Ingen når

Vi är jämnställda och
alla har fått samma chans
Att
Födas i en familj utan problem
Så att
Vi gör alla rätta val

Och vi väljer otillräckligheten




Fri vers av amarcord
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-06-07 01:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Eftersom teknik står för ungefär 'hur att göra' alla har sitt sätt att göra något, så använder sig nog alla av teknik. Men om någon menar prylar av plast, trä, metall, jord, glas, tyg och så vidare, så är ju det material och de flesta brukar just material av skilda slag. Till och med datorn innehåller ju plast och olika metaller. En del av ämnen i en dator kommer från litet olika ställen i världen. Och om lokalbefolkningen inte är precis nöjda med brytning och tillvaratagande så är det ju bara att ta livet av dem och så kommer 'godsakerna' i 'hamn'. Utöver guld och andra metaller så bryts ju diamanter och andra ting. Om någon som sagt är 'emot', så bara ta livet av dem och så finns material till datorn, mobilen, surfplattan, bilen och så vidare. Men det är ju inte människor i den 'fria världen' som begår massmord, så varför egentligen bry sig om den saken...?
2022-06-07

  lodjuret/seglare VIP
Om jag skulle önska någon glad midsommar så skulle jag ju avslöja att jag råkade smygtitta på det där programmet som jag brukar påstå att jag aldrig tittar och så förstås att jag har teve, som jag ibland påstår att jag inte har... Jag vågar inte ens tillstå att jag har läst den här texten, för om jag gjorde det skulle jag ju behöva stå för kommentaren och det vill jag ju inte behöva göra, inte idag i alla fall.
2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

amarcord
amarcord