Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom klänningen

Körsbärsvägen klar
Himmel
Sippade ur buteljen
Vimmel
Klang och spröd
förtjusning
mellan
hud och känsla




Fri vers av killedbycoffee
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-07 01:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Gillar denna!
2022-06-09
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee