Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facit.

Är det så här det känns
När lusten till ett liv tynar bort
När andetagen känns onödiga
När orken sakta dör ut

Är det så här slutet tar sin början
När kroppen stänger ner
Och viljan att leva
Inte längre finns där

Är det så här vetskapen om döden föds
Och söket efter svaret ställs
Är det nu, inatt, du får veta
Om slutet är här, om allt ställs på sin ända

Bara morgondagen
Bär det sanna svarets facit.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-06-07 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP