Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri och drömmande.

Långsamt
En stilla bris i den ljusa natten
Ensam promenad
I den sömniga staden
Frihet
En känsla av tacksamhet
En insikt om livet
Att tanken är fri från påverkan
Sakta..
Ser vattenytan leva
Rör sig så mjukt, så varligt
Det livgivande våta.

Önskan
Om en värld likt denna
För alla oss att få uppleva varje ny dag.

Tanken är fri
Drömmar kan inte fängslas
Och den sanna tron på människan
Kommer aldrig kunna utrotas.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-06-07 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP