Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beggat e gött

 

Bakluckeloppis

ett trevligt sätt att sälja

gamla bildelar

har dock aldrig någonsin

sålt en enda baklucka

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-09 09:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bakluckorna är de alltid någon baktanke med - eller så vill ingen köpa en för de aldrig levererar nygräddade bullar bakade av en som kommer med andra bullar :)
2022-07-07

  Niliboy
Är det du som säljer?
2022-06-11

    Lena Staaf VIP
Varför inte? Vem behöver inte en ny (begagnad) ljuddämpare?
2022-06-10

    Sefarge VIP
Häftig bilatmosfärisk
Skriftat: Utan tanken
Bak slocknar motorn
;)
2022-06-09

  Öknens Ros VIP
Kanske bäst ha den kvar på bilen. ;)
2022-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP