Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I en dikt av tystnad

 

I en dikt

I en tanke

I en vision

 

Naken sitter jag och skriver ner mina ord

 

Och berättar om mitt dåvarande liv

Om mitt nuvarande liv

Om mitt framtida liv

 

Bleks till färglös

Bleks till livlös

Bleks till rörelselös

 

Och blir till alltmer naken

Och blir till alltmer livlös

Och blir till allt med rörelselös

 

Krympt i mitt eget revir

Krympt i min egen skit

Krympt i min ensamhet

 

Tyst men aldrig döv

Tyst men aldrig tandlös

Tyst men aldrig död

 

Tystnadens allas tysthet

Grå

Och övermäktigt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-06-07 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP