Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En boks magi

Att öppna en bok
är att släppa fram magi
Plötsligt dras jag in
i en värld av möjligheter
En läsare lever 1000 liv säger de
Ja, de har rätt!
Jag rör vid orden med mitt finger
Känner på dem
Jag samlar på vackra ord

Min mamma visade mig biblioteket
och fick mig att uppskatta och älska böcker
Varje kväll läste hon för mig och mina två syskon
Det var lycka! Det var som att slungas ut i rymden
Att se tusentals ord glimma som stjärnor
Tack mamma för att du öppnade upp magin!




Fri vers av Littledragon_1985
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-07 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littledragon_1985
Littledragon_1985