Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt

 

 

skriv mig en sång om kärleken den vackra

måla mig en tavla om skönheten den fagra

 

gör mig levande igen och igen

låt mig aldrig dö

 

för evigt ung jag livet njuter

livets puls i mig dunkar

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-09 10:34



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fint skriftat om den där kärleken som man aldrig blir klok på.
2022-06-20

  Monika A Mirsch VIP
Livet
tar du tag i
så underbart!
2022-06-17

  Susen VIP
En längtan fint förmedlad här
2022-06-11

    Lena Staaf VIP
En dröm om att få vara ung igenoch uppleva allt på nytt. Kanske med den klokhet vi förvärvat under livet ändå.
2022-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlad längtan.
2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP