Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag i ett då II


En dag


Du är min och jag är din

Du missbrukar mig

Jag låter dig


Jag är din tjänarinna

jag kysser dina fötter

Du låter mig


- Du skall icke hava några andra än mig

Jag nickar, åh så jag håller med

Otrohet ligger inte för mig


Jag önskar att du också kände så

men jag hör ryktena på stan

att du inte bara är min


Jag blundar, håller för öronen

älskar dig när jag kan

men en dag ska jag resa mig och gå


och jag kommer inte tillbaka
















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-07 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP