Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dostojevskijs kameler

på den tiden var jag fågel och blomma
och skaldade gåtor och
hav i dig

och du var en målad sol
och under mig en väldig tår när jag läste

gnistrande rosor och kladdkaka
och Dostojevskijs kameler
utspridda över olika sekler

det var Roxy också
Olas utpost i söder

vår last var namn
och i en krets runt torget
sjöng vi hela vår förvirring




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-07 19:10



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
hänger med de första fem riktigt sköna raderna, sen blir den nästan obegripligt privat (på ett intresseväckande vis), med bibehållen charm
2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm