Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min namnsdag….

Den nionde juni

är Birgers å Börjes dag

det är klart vi firar

en sådan dag!

Då glömmer vi

alla privata besvär 

ty livet det goa

står oss så när!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 237 gånger
Publicerad 2022-06-07 20:55



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Namnsdag för mig är lika viktig som födelsedag. För den som valde namnet gjorde det utav kärlek....
Grattis i efterskott :)
2022-06-19

  anits VIP
Grattis i efterskott, jag har svårt att hålla reda på alla namnsdagar
2022-06-11

  Eva Langrath VIP
Grattis
2022-06-09

  Bibbi VIP
Grattis Birger!
2022-06-09

    Lena Staaf VIP
Glad och fin dikt! Grattis på Birgerdagen.
2022-06-08

  Kajan VIP
Kungörelse med rim , så elegant. En riktigt fin dag tillönskas.
2022-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att du får en riktigt bra dag.
2022-06-08

    Lars Gullberg
Namnsdag är trevligt Birger. Då får en gratta i morron då. Väl mött / Lars
2022-06-08

  Bodingen VIP
Då sänder jag en virtuell tårta med digital marsipan samt ett gäng virala hjortronbakelser med texten "Grattis!" i digitaliserad glasyr. Koka kaffe av defragmenterade bönor får du dock göra själv ;-)
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy