Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill hem


du är trött nu

lägger huvudet under vingen
och blundar

ditt långa mjuka hår lägger sig i vecken
på din nötta skrud

du andas

önskar att du fick komma hem
nu

måste bara vila lite
det som kommer sen måste bäras

vägen är inte slut än

sveper natthimlen om dina axlar
gungar jorden till ro

nynnar tyst livets alla ljud









Fri vers av MariL VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP