Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungbräda #9 : Sällan mer Motsatt än Nu

 

 

mitt liv har sällan känts lika lätt som nu

mitt liv har sällan känts lika tungt som nu

 

min väg har aldrig tyckts tryggare än nu

min väg har aldrig tyckts ohyggligare än nu

 

din regnskur faller skön som aldrig förr

ditt solsken stiger skönt som aldrig förr

 

min juni syns sällan ljusare än du

min juni syns sällan mörkare än du

 

min jord aldrig snurrat fortare än nu

min jord aldrig snurrat saktare än nu

 

dina vingar beror på varåt nästa vindpust far

dina fötter står rustade för värsta form av storm

 

mitt slott har sällan stått lika stabilt som nu

mitt slott har sällan legat lika brant som nu

 

mina minnen har aldrig varit fullare än nu

min glömska har aldrig varit tommare än nu

 

din gråt låter sällan lika självklar som då

ditt skratt spelar sällan samma roller som då

 

vår musik känns aldrig lika magisk som nu

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-09 21:59



Bookmark and Share


  retzzzina VIP
hade kunnat handla om en skilsmässa/separation (?). fint oavsett!!
2022-12-12

    Lena Söderkvist VIP
Ett annorlunda grepp, visar att det finns två sidor av allting. Du borde få många applåder för detta bidrag,
2022-06-11
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP