Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och när drömmar skapas ...


Mar finns alltid där...

Ibland är det så svårt att förstå
för smärtan borde inte ligga där

... som ett törnetäcke på en silkesmadrass .... ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-08 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mkt fin. " som ett törnetäcke på en silkesmadrass" klockrent.
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik