Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte dig

Jag behöver inte dig,
inte någon utom mig.
Jag behöver ingen mer
än den jag i spegeln ser.
Jag behöver ingenting,
inget jag ser runtomkring.
Men om du behöver mig,
ska jag vara här för dig.
Kommer till dig om du ber.
oavsett vad som än sker,
tills du har förstått allting.
Du behöver ingenting!
Du behöver inte mig,
inte någon utom dig.
Du behöver ingen mer,
än den du i spegeln ser.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-08 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP